Fjorton veckor och redo att flytta!

Olga, Otto och Otis – på bordet…

Nu är det nästan två veckor sedan jag senast skrev ett inlägg om kattungarna. Planen var att jag skulle ha hunnit med det lite tidigare, men i helgen firade vi bröllop för yngsta dottern Ida och hennes Alex så den senaste veckan har vi haft fullt upp! En av dagarna hade vi kalas här hemma och det har verkligen inneburit social träning för kattungarna. Dels har vi haft vår tioårige kusin boende här en vecka, han älskar katter och de älskar honom. Dels har vi städat och fixat en massa så nu är kattungarna vana vid – nästan – vad som helst. Det är spännande att röja i skåp och putsa fönster!

Otis på golvet i uterummet

Under själva kalaset fick kattungarna vara i ett rum på övervåningen så att de inte skulle råka komma utomhus. Många gäster följde med upp och hälsade på kattungarna, och Otto fick också följa med en av dem ut. Det tyckte han var väldigt lyxigt, han låg i famnen på fler än en och bara såg sig om – hur länge som helst. Både han och hans syskon är väldigt coola katter.

Otto njuter av allt som finns att titta på

Trots att de är så stora nu så får de ibland dia en kort stund på mamma Nellie. Hon värnar om dem men visar nu också ibland att hon tycker att det är dags att de flyttar…

Det är trångt men det går!

De är verkligen stora och redo att flytta nu. De senaste veckorna har de utvecklats mycket i temperamentet, de söker mycket kontakt med oss människor och vill gärna bli klappade. De sträcker ut sig på golvet framför fötterna på oss och tigger uppmärksamhet.

Kort film med Olga som tittar på TV för första gången

Det kommer inte att bli enkelt att skiljas från de här missarna, men samtidigt ska det bli roligt att få dela med sig av så härliga individer. Vi tror och hoppas att de kommer att tillföra mycket glädje i sina nya hem. Vi ska njuta så mycket vi kan av dem den sista veckan!

Otis luktar på blommor
Otto har bäddat in sig i en filt
Olga sover i en något för liten skål

Kommentarer inaktiverade.