O-kullen har flyttat!

Nu har de underbara kattungarna i O-kullen flyttat till sina nya hem. Vi har som vanligt blivit helt förälskade i den här kullen, de har ett så fint temperament och är så sociala med oss människor.

Olga

Alla tre har verkligen kommit till toppenfina hem – Otis (som numera heter Salvador/Salle) till Stockholm, Olga till Gadstrup i Danmark och Otto (som nu heter Bosse) till Göteborg. Det är så viktigt för oss att våra kattungar får kärleksfulla hem, och det har de verkligen fått. Vi önskar dem och deras nya familjer varmt lycka till och många härliga stunder i många år framöver!

Otto

Av naturliga skäl är det mest bilder på Otto i det här inlägget, eftersom att han stannade hos oss en vecka längre än de andra två. Det här är den sista bilden på de alla tre, de sitter inne i uterummet och spanar på mig som vattnar blommor på utsidan:

Olga, Otis och Otto längtar ut!

Här är en kort film på Otis och Otto som ligger på soffan och spinner bara för att de njuter av stunden – så ljud på!

Otis och Otto – livsnjutare

Här är Olga, kvällen innan hon flyttade. Hon vilar med tassarna i kors, har precis lekt med gräset i blombuketten…

Olga som blomsterarrangör

Så till sist då en del bilder på Otto från veckan som gått. Han var först lite ledsen och saknade sina syskon, men vande sig snabbt. Däremot har han velat umgås tätt med oss, gärna i famnen. I helgen hade vi kalas här, Otto både sov och lekte helt ostört mitt bland alla gäster. Han fick mycket uppmärksamhet, förstås, är väldigt omtyckt! Ida och Alex försökte smuggla med honom hem i väskan, men han avslöjade sig 🙂

Otto med oss i TV-soffan
Fortfarande är skålen en favoritplats att sova på
Fast allra helst sover han i famnen – här hos Ida…
… och här hos Alex.
Smugglades nästan med till Borås…

Nu ska Nellie få vila upp sig från det fina arbetet som hon har gjort som mamma, hon har verkligen varit en dröm! Till våren hoppas vi kunna para henne igen.

Kommentarer inaktiverade.