Åtta veckor och filmade!

Alla som träffar kattungarna nu bedåras av hur fantastiska de är! Så lekfulla och gosiga, underbara i kroppen och i temperamentet. Katter borde vara åtta veckor hela livet! Fast varje ålder har sin charm, förstås.

Ida och Otis

Vissa stunder på dagen har de så mycket energi i kroppen att de studsar omkring. Här kommer en liten film om överskottsenergi:

Våra vuxna katter älskar att sova i skålar – nu har de små också kommit på tjusningen med det. Nu tävlar de om att få sova i skålen på soffbordet, så vi har fått sätta dit en till.

Olga i skålen
Otto också

Lasse – som är den som håller i kameran när vi tar ”finbilder” varje vecka – är iväg några dagar, därför blir det inga sådana denna vecka. Däremot har vi filmat dem, så nu finns det en liten film på varje kattunge på O-kullens sida.

Otto och Olga
Otis
Olga
Otis

Kommentarer inaktiverade.