Sju veckor och självständiga!

Nu börjar kattungarna tro att de klarar sig fint utan mamma det mesta av tiden. Nya saker som de stöter på är bara spännande, de vandrar omkring med svansen i vädret som om de äger världen. Väldigt gulligt! Fast de älskar fortfarande sin mamma, förstås, det är bara det att de inte alls bryr sig om att hon oroar sig för dem.

Olga och Otis i klösträdet

De leker och umgås allra mest med varandra, men de börjar också bli sina egna individer.

Otis blir avbruten när han tvättar magen
Otto och Otis kramas

I början av veckan fick de komma ut i köket, det var verkligen roligt! Det är spännande för oss att se hur kattungarna reagerar när de kommer till helt nya delar av huset. Det känns som ett bra tecken på att de är trygga när de är orädda och bara trampar omkring. Nu ikväll har de fått ännu större utrymme och också fått komma ut i vardagsrummet. Det tog inte många minuter innan de undersökt allt i hela rummet.

Otto leker med kattspel på mobilen

Långa stunder sover de förstås. Som här, där Olga sover som en stock och inte går att störa:

Nu när det varit så varmt i några dagar ligger de utsträckta bredvid varandra, när det är lite svalare ligger de mer i en hög. Här kommer några olika sovbilder.

Under köksbordet
På kökssoffan
Mitt på köksgolvet

Sjuveckorsbilderna hittar du på O-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.