Sju veckor och utlånade!

Den här veckan är vi på semester och längtar förstås hem alldeles väldigt mycket till missarna, men vi får dagliga rapporter från mormor och morfar som bor hos oss och är katt-, hus- och trädgårdsvakter – med mera. De är mer än lovligt nyfikna nu – kattungarna alltså, inte kattvakterna – så det gäller att se upp var man sätter fötterna. Vi fick en rolig bild där morfar öppnar kylskåpsdörren och genast får sällskap av små familjemedlemmar.

Mormor och morfar är de perfekta kattungevakterna – de små och deras önskningar går före allt annat. Som på den här bilden, där morfar satt på en stol och kattungarna lekte runt hans fötter. När de sedan somnade och använde hans fötter som huvudkuddar så fick han sitta kvar där…

De små tränas i att bli borstade och får massor av social träning därhemma. I fint väder har de fått sitta i knät ute och känna på hur det är att lukta på den friska luften.

Ida var på besök en dag och passade på att fotografera bebisarna så att vi skulle få några bilder att publicera här i bloggen. Det var inte helt enkelt att fotografera eftersom kattungarna är så otroligt hjälpsamma.

Här kommer en rad av bilder som Ida skickat till oss. Bilder till M-kullens sida blir det inga den här veckan, de återkommer vi till nästa vecka.

Kommentarer inaktiverade.