Sex veckor och helt ljuvliga!

Matti och Malte i puffen

När vi tittar tillbaka på bilderna för en vecka sedan har vi nästan svårt att tro att det är samma kattungar, de utvecklas fort nu. De är också otroligt rörliga och har säker balans och hög fart i benen. Nu är också lekarna riktigt hårdhänta – de piper högljutt när någon bror biter för hårt.

Sötnosen Milton

Samtidigt älskar de varandra och är tillsammans hela tiden. De leker, sover, äter och går på lådan tillsammans. När en hittar på ett nytt sätt att utforska världen så är snart de andra där och gör samma sak.

Samling vid mat- och vattenskålarna

Eftersom de är helt rumsrena och också lite större nu så har de fått komma ut i köket. Det är alltid spännande att se hur en kull reagerar när de får komma till ett helt nytt utrymme. Ska de vara försiktiga eller kavata? Som vi gissade är M-kullen den kavata sorten… De satte svansarna i vädret och spatserade runt i köket med glädje – som om det var det roligaste de gjort någonsin. De somnade också gott efter en stund…

Molle sover på mammas tass

De äter med god aptit och går upp mellan 20 och 35 gram i vikt varje dag. De är så goa att hålla i, runda och mjuka. Allihop är nu avmaskade för första gången.

Matti pausar i leken
Malte pausar också

De börjar bli lurviga i pälsen nu, det är så gulligt med pälsen som spretar framför öronen! Vi borstar dem lite då och då, de verkar gilla det.

Milo begrundar livet

Sexveckorsbilderna hittar du på M-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.