Tolv veckor och flyttklara!

Hugo i fönsterkarmen

Hugo i fönsterkarmen

Idag har Hugo flyttat till sitt nya hem, sorgligt för oss men härligt att se att han får det så bra! Linda som Hugo ska bo hos köpte förra sommaren Fideli i vår F-kull. Fideli kallas numera Zoe och får nu alltså en kompis i Hugo som ska kallas Bailey. Zoe blev så nyfiken på den lille krabaten som spatserade runt med svansen i vädret – de började leka med varandra nästan omgående. Efter att Hugo först hade tömt matskålen på våtmat, förstås – han älskar mat! Vägde 1 800 g idag, rund och go om magen! 🙂  Härligt för dem båda att ha varandra, Hugo kommer att få ett underbart liv hos Linda och Zoe!

Nybadad Hugo

Nybadad Hugo

Holger ska flytta utomlands och behöver därför rabiesvaccin och ytterligare några veckor hemma innan han får flytta. Han har alltså bara fått titta på i veckan när Hugo fick bada för att vara fin inför flytten, det var Holger nog ganska glad för… Hugo blev mjuk och fin i pälsen och protesterade bara lite över att badas och torkas. Linda och jag har planerat att Hugo – Bailey – ska få komma med på någon utställning framöver så det är bra om han gillar att bada. 🙂

Hugo och Holger

Hugo och Holger

Vi har verkligen haft en underbar tid med våra goa missar i H-kullen, både vi och de vuxna katterna kommer att sakna dem. Gott att vi får ha kvar Holger ett tag till!

Holger

Holger

 

12-veckorsbilderna hittar du på H-kullens sida.

Hugo och Holger

Hugo och Holger

Kommentarer inaktiverade.