Elva veckor och växande!

Holger och Hugo i lektunneln

Holger och Hugo i lektunneln

Åh, vad vi tycker om våra kattungar! Det märks tydligt att de har lärt sig våra rutiner – sover gott om natten och vet precis vilka ljud som betyder att det är dags för mat. Nu börjar det snart bli dags att flytta för Hugo, känns sorgligt att han ska flytta men han får ett toppenhem så det känns verkligen bra ändå! Holger stannar här ytterligare några veckor innan han flyttar, gott för oss att få njuta ett tag till!

Gulli lutar sig mot mamma Ellen

Gulli lutar sig mot mamma Ellen

Det har varit nästan omöjligt att fotografera kattungarna denna vecka, alla bilder har bestått av halva kattungar eller bara en tass eller så… Därför får Ellen och Gulli vara med i detta blogginlägg istället, de ligger i alla fall still 🙂

Veckans bilder hittar du på H-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.