Tio veckor och helt galna!

Dags att väga Holger

Dags att väga Holger

Idag när vi skulle ta tioveckorsbilderna var kattungarna helt tokiga, särskilt Holger hade så otroligt mycket bus i sig! Hur vi än försökte få honom att sitta fint och titta mot kameran så hoppade han ner från stolen och rusade till någon leksak som han överföll. Vi skrattade högt åt honom och insåg att vi valt helt fel tillfälle på dagen för fotografering… 🙂 Veckans bilder ser ut lite därefter, vi är glada att vi lyckades få dem vi fick.

Hugo leker i vågskålen...

Hugo leker i vågskålen…

Varje kväll vid kvällsmaten väger vi pojkarna. De verkar tycka att det är rätt så kul och hoppar gärna ur och i vågskålen flera gånger. En dag i veckan lekte Hugo länge i skålen efter vägningen, och helt plötsligt hade han somnat i den. Väldigt gulligt!

...och somnar till slut :-)

…och somnar till slut 🙂

Vår dotter Ida har i veckan tillsammans med en kompis åkt iväg på en långresa, i flera månader blir de borta. Hon kommer att sakna kattungarna – och de henne! Dagen innan hon åkte iväg tog vi en bild på de tre tillsammans.

Holger, Ida och Hugo - inte helt olika!

Holger, Ida och Hugo – inte helt olika!

Veckans bilder hittar du på H-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.