Nio veckor och underbara!

Sover i väntan på veterinären

Sover i väntan på veterinären

I veckan som gick fick Hugo och Holger komma till veterinären för vaccination. Mamma Embla är lugn och stabil, så hon delade snällt av sig av den sinnesstämningen under bilfärden och hos veterinären. Kattungarna var hur lugna som helst, man kunde tro att de aldrig gjort annat än åkt bil och fått sprutor. Vi fick vänta en stund i undersökningsrummet på grund av ett akutärende, då somnade de två små så gott på bordet. Veterinären gjorde en allmän hälsokontroll också, allt var bra med både Holger och Hugo!

Nu är vi klara - dags att åka hem!

Nu är vi klara – dags att åka hem!

Båda grabbarna är riktigt matglada och går fint upp i vikt. Idag – nio veckor gamla – väger Holger 1 178 g och Hugo 1 267 g. De är kraftiga och härliga att ta i!

Holger i Idas famn

Holger i Idas famn

 

 

 

Det är nu helt klart vart de båda ska flytta, de är tingade av sina blivande ägare. Det är en fin känsla för oss som uppfödare att ha hittat hem där vi känner att kattungarna kommer att bli älskade och få det riktigt bra!

Gå vidare till H-kullens sida för att se veckans bilder.

Hugo med en av favoritleksakerna

Hugo med en av favoritleksakerna

 

Kommentarer inaktiverade.