Tretton veckor och herre på täppan!

Holger och mormor Tova i vild lek

Holger och mormor Tova i vild lek

Holger har klarat det bra att Hugo flyttade hemifrån – nu sätter han istället ordentligt fart på de vuxna katterna. Mest är det mamma Embla och mormor Tova som han rusar runt med, fram och tillbaks i huset. Det ger bra motion åt de stora vilket är bra eftersom de är rätt så förtjusta i kattungefoder…

En vilopaus i soffan

En vilopaus i soffan

Holger älskar att vara med där vi är. När han märker att vi går och sätter oss i soffan kommer han springande och tar ett stort hopp upp i soffan. Han ligger gärna i Lasses knä, men konkurrensen är stor där så om det är upptaget väljer han ett annat knä eller en ledig plats i soffan. Det är inte alltid han ligger still, förstås, han busar gärna en stund först!

Zoe och Bailey - nära varandra Foto: Linda Juhlin

Zoe och Bailey – nära varandra
Foto: Linda Juhlin

Hugo – numera Bailey – har det så bra i sitt nya hem. Han busar, äter, sover och är god vän med moster Zoe. Det kan man se på bilden här intill som Linda har skickat till oss, tack Linda!

Söta Holger

Söta Holger

Trettonveckorsbilderna på Holger hittar du på H-kullens sida.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.