Tovas kattungar två veckor!

Tova myser med sin bebis

Tova myser med sin bebis

Så ljuvliga de är, de små! De tränar på att gå, ännu så länge är det rätt så vingligt 🙂 Det verkar finnas roliga saker utanför bolådan, de gör sina tappra försök att se över kanten men lyckas ännu inte riktigt. Mamma Tova tyckte i början att det var lite oroligt att de inte längre låg still, men nu har hon vant sig. Hon tar så väl hand om dem alla!

Vi har haft en del funderingar och samtal här hemma om vilka namn på F vi skall ha, vi har haft god hjälp av vänner! Nu har vi i alla fall bestämt oss, låt oss därför presentera: Fanny, Fideli, Figaro, Frans och Freddie.

Mammas mat är god!

Mammas mat är god!

Under veckan som gått har de alla fem öppnat ögonen, fast Figaro verkar ha bestämt sig för att hämta in världen i små portioner. Hans ögon öppnar sig lite mer för varje dag, så nästa vecka hoppas vi kunna visa hur han ser ut med ögon.

Bilderna i detta inlägg är rätt så oskarpa, de är tagna i bolådans dåliga ljus och med mobilkamera, men eftersom de var så gulliga fick de komma med ändå! På F-kullens sida kan du nu se en bild på varje kattunge för sig, där planerar vi att fylla på med nya varje vecka.

Puss!

Puss!

Bebistass och mammatass

Bebistass och mammatass

 

Kommentarer

Tovas kattungar två veckor! — 1 kommentar