Mycket glädje – och många kattungar!

G-kullen 1 dag, så gott att ha varandra

G-kullen 1 dag, så gott att ha varandra

Nu är äntligen också Ellens G-kull född! Fyra stycken små bebisar, ser ut att vara fyra pojkar. Just detta att det är pojkar gör Lasse glad, vi har nu sju stycken hanar sammanlagt i F- och G-kullen och Lasse är annars väldigt ensam om det här i huset. En fru, två döttrar och fyra honkatter i vanliga fall… 🙂

Ellen med sina små. tre dagar

Ellen med sina små. tre dagar

Tillbaka till Ellen: Själva förarbetet till förlossningen drog ut på tiden, i tio timmar låg hon och kämpade innan första krystvärken kom. Jag vet inte vem som var mest frustrerad – Ellen eller jag. Sedan krystade hon i nästan en trekvart  – då kom första bebisen. Nästa kom tre minuter efteråt, så jag gissar att de försökte komma ut samtidigt och att det var det som varit lite besvärligt. Alla fyra var födda en timme senare, så då kändes det bra! Ellen är en riktigt duktig och erfaren mamma, och alla bebisarna är starka, matglada och alldeles underbara! 🙂 G-kullen har fått en egen sida, där finns information men ännu inte några bilder.

Figaro - yippee!

Figaro – yippee!

Tovas F-kull är tre veckor idag. Åh, så roligt livet är för dem nu! De vill utforska världen (de vet ännu inte hur stor den är…) och har under veckan gjort sitt bästa för att lära sig att titta över kanten på bolådan. Figaro är vår utbrytarkung, han har lärt sig att komma över så nu får de pröva att vara utanför lådan. Svansen i vädret och lite spretiga ben – en underbar syn! De andra är lyckliga över att Figaro ordnade detta åt

Fanny - också stark minsann!

Fanny – också stark minsann!

dem. Samtidigt är nog de allra bästa stunderna när man kan mysa med mamma Tova!

Det finns nu treveckorsbilder på kattungarna på F-kullens sida. Jag skriver ännu inte ut färger på kattungarna, jag har förstås mina aningar men väntar med att skriva det här tills jag känner mig mer säker. Om du som läser detta känner dig mer säker än jag får du förstås gärna meddela mig vad du tror!

Frans och Figaro!

Frans och Figaro!

Vi tycker om att sova också!

Vi tycker om att sova också!

 

Kommentarer

Mycket glädje – och många kattungar! — 1 kommentar