F-kullen är en vecka

F-kullen 1 vecka, helst på varandra i en hög!

F-kullen 1 vecka, helst på varandra i en hög!

Tjocka magen!

Tjocka magen!

Tänk så mycket som händer på en vecka! Tovas fem små underverk är redan rätt så snabba på benen – nåja, de kravlar i alla fall snabbt från en spene till en annan, och de börjar mörkna på öronen. Idag har ett par av dem börjat öppna ena ögat 🙂 Vi njuter!

Alla fem är fortfarande så pigga och starka. De äter så bra och är runda och fina om magen. De har gått upp fint i vikt, samtliga har ungefär fördubblat sin födelsevikt. Idag väger de mellan 166 och 193 gram.

Det har visat sig vara två flickor och tre pojkar, det är ännu för tidigt för att jag ska kunna uttala mig om några färger. Du kan följa kullen på F-kullens sida.

Kommentarer

F-kullen är en vecka — 2 kommentarer