Elva veckor och så sociala!

Men alltså, så goa de här kattungarna är! Så fort vi kommer in till dem när vi varit ute springer de mot oss med svansarna i vädret. Då vill de bli klappade och ha sällskap, det är en så härlig känsla. När vi har gäster vill kattungarna vara med så mycket de får, de älskar uppmärksamheten.

Lasse får kärlek

De hittar gärna på olika upptåg, så fort något nytt eller annorlunda dyker upp måste det utforskas. Olga upptäckte att det stod en korg med nytvättade lakan på bänken i tvättstugan, det tog inte lång stund förrän hon hade lockat dit sina bröder så att de kunde bestiga berget tillsammans.

Otto, Otis och Olga på toppen av berget

Kattungarna är fortsatt friska och pigga. De går väldigt bra upp i vikt – de äter med god aptit – och väger nu mellan 1 450 och 1 650 gram. Det är mycket bra vikter för åldern, tänk så mycket de vuxit sedan de föddes med en vikt under 100 gram för elva veckor sedan!

Otto i kökssoffan

När Matilda och jag spelade Yatzy härom kvällen ville Otto gärna vara med. Han var väldigt envis med att en av tärningarna skulle vara hos honom i skålen där han låg. Här är en liten film från den stunden, vi skrattade gott:

När solen skiner in genom fönstren ligger kattungarna gärna och sover i solskenet. På förmiddagen är det soligt i kökssoffan:

Olga njuter av värmen på magen

Veckans bilder hittar du på O-kullens sida.

Otis i fönsterkarmen bakom kökssoffan
Här också, så söt med solen i pälsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.