Fem veckor och matglada!

Nu har våra tre älsklingar gått från att vara bebisar till små katter. Under veckan som har gått har de fått börja äta lite mat. Otto blev superlycklig redan första dagen, Olga avvaktade några dagar och Otis ytterligare några. Nu vräker de i sig alla tre! De får än så länge små portioner av både våt och torr mat varje dag, det lönar sig att starta försiktigt så att deras små magar vänjer sig. Mamma Nellie har fortfarande så gott om mjölk så de går alla ändå ordentligt upp i vikt varje dag.

De är också väldigt duktiga med att gå på lådan. Från första dagen vi satte in lådorna (de har fyra stycken små lådor i rummet) har de gått på lådan – det är lika fascinerande att se varje gång hur de bara kan det där! De leker mycket nu, med leksaker och med varandra. Det mesta är spännande och roligt – här är en liten film där Otis leker med en solstrimma på golvet! Han får sällskap av Otto också.

Att ta veckans ”finbilder” är alltid något av en utmaning – särskilt när vi ska ta gruppbilden! Lasse håller i kameran och kommer med ”goda råd” till mig som ska försöka få alla tre kattungarna att titta in i kameran samtidigt… Du hittar de utvalda bilderna på O-kullens sida, men här kommer några exempel på bilder som valdes bort:

Kommentarer inaktiverade.