Fyra veckor och växande!

Så fort de växer, de små! När vi tittar på bilderna från tre veckor och nu från fyra veckor går det nästan inte att förstå hur fort de utvecklas.

Sover gott hos mamma

Nu har de flyttat till tvättstugan där de har möjlighet att springa omkring på golvet. De första dagarna fick de vara på en begränsad yta, men ganska snart ville de ha större plats. Nu är de i hela rummet och verkar älska det!

Innan de flyttat ur bolådan – men längtade ut!

De tycker så mycket om att vi sitter hos dem, de kommer fram så fort vi är där. Nu kommer ”klättraråldern” då de klättrar upp på allt som går att klättra på – gärna människoben! Det gäller att ha rätt byxor på sig…

Olga och Otis klättrar på tunneln

Det har visat sig att socialisering av kattungar när de är 2 till 7 veckor gamla är väldigt viktigt för hur sociala de blir när de är vuxna. Vi tänker på det, håller på mycket med dem och vänjer dem vid dammsugare, tvättmaskin och annat.

Otto tittar fram under tunneln…

De visar redan olika personligheter men alla tre är sällskapliga och kavata. En underbar kull! Veckans bilder tog vi i söndags när kattungarna var precis fyra veckor, du hittar dem på O-kullens sida.

… och det gör Olga också.

Kommentarer inaktiverade.