Elva veckor och gosiga!

Nelson, Nellie och Nisse i fåtöljen

Förra veckan blev det inget blogginlägg, det fanns inte så mycket tid för att sitta vid datorn… Tioveckorsbilder la vi in på N-kullens sida, men det blev alltså inget bloggande.

Nellie
Nelson
Nisse

När kattungarna är i den här åldern – snart flygfärdiga – märks det att de börjar bli egna individer och utveckla sina personligheter, de är mer individuella än en i kullen. Nu kan en av dem plötsligt komma in till oss i köket, lägga sig på golvet bredvid oss och tigga om att få bli klappad. Det är mer sådant som en vuxen katt gör. De är alla tre väldigt gosiga och vill ha sådana stunder med all vår uppmärksamhet.

Nisse
Nelson
Nellie

I veckan som gick hade vi under några dagar besök av kusiner och morbror i familjen. De är alla kattvana och kusinerna – 8 och 11 år – sysselsätter sig med kattungarna på allra bästa sätt. Vi skrattade gott en kväll när Oliver lekte med Nelson i lektunneln, Nelson var verkligen i sitt esse. När det var dags för kvällsmat till kattungarna – de älskar våtmaten som de får morgon och kväll – hann Nelson inte ens äta färdigt förrän han rusade tillbaka in i vardagsrummet och rakt in i tunneln. Som ett litet barn som direkt ville ut och leka igen efter maten!

Nelson
Nisse
Nellie

De växer så det knakar nu, börjar bli lite tonåringar i kroppen och får stora öron! Nisse har ju hela tiden varit lite mindre än de andra, men vid elva veckors ålder vägde han ändå 1 300 g vilket är en bra vikt. Nellie vägde runt 1 480 g och Nelson är den störste och vägde ca 1 550 g. De är underbara att hålla i, det är svårt att sluta krama dem!

Nisse
Nelson
Nellie

Du hittar 11-veckorsbilderna på N-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.