Nio veckor och filmade!

Nelson

Oj, så galna de är de små! När de är busiga hoppar de jämfota – gärna rakt på varandra, rusar runt och kastar sig fram och tillbaka och brottas hårt. De är snabba som vesslor och uppfattar minsta lilla ljud som något att undersöka.

Nellie
Nisse
Nelson

Vi har filmat varje kattunge den här veckan, det är roligt att få dela med sig av lite rörliga bilder på små rörliga bebisar. Du hittar filmerna på N-kullens sida, under bilderna på respektive kattunge.

Nisse
Nelson
Nellie

I den här åldern har de börjat se vissa leksaker som bytesdjur, de lägger beslag på en sak och vägrar att dela med sig till sina syskon. Morrar och springer undan, det är väldigt gulligt att titta på hur seriösa de är i detta. Här är en film där Nisse har fångat ett stort byte som de andra försöker ta ifrån honom:

Mitt i all busighet älskar de också att bli gosade med, vill gärna somna nära oss. När vi kommer in till dem på morgonen eller när vi har varit iväg någonstans och kommer hem så sitter de förväntansfullt innanför grinden som skärmar av till vardagsrummet och ser fram emot att få uppmärksamhet. Då lägger de sig på golvet, sträcker ut kroppen och njuter av att bli klappade.

Nellie
Nelson
Nisse

Varje kull vi har här hemma brukar vi försöka ta med oss ut vid ett tillfälle för att fotografera dem i trädgården. Det har vi gjort den här veckan. Det är sannerligen ett äventyr – mest för oss, antagligen! Eftersom de aldrig har varit ute förut – mer än när vi har med dem i famnen någon gång då och då – så är det väldigt spännande att känna och lukta på allt nytt. Det svåraste med att fotografera då är att fånga deras uppmärksamhet och försöka få dem att titta in i kameran. Du kan se på 9-veckorsbilderna på N-kullens sida att vi lyckades sådär… Men roligt hade vi!

Nelson
Nellie
Nisse
Nelson
Nellie
Nelson

Veckans inlägg avslutas med två bilder som liknar varandra mycket men det är ungefär nio veckor mellan bilderna. På båda bilderna kramar Nelson om Nisse – på den första är de tre dagar gamla….

Sover gott här också!

Kommentarer inaktiverade.