Sju veckor och ljuvliga!

Nellie spatserar

Alltså, sju veckors kattungar kan vara det sötaste som finns! Så mjuka och goa i kroppen, ulliga i pälsen, pigga ögon och busiga som bara den!

Nisse i knät på vår vän Selena

Allt flyter på så fint med bebisarna, de äter bra och är så friska och starka. Nu har vi ofta besök här hemma så att de små ska vänja sig vid många olika människor. Vi är så tacksamma för all hjälp vi får med att socialisera dem, kattungarna gillar all uppmärksamhet! Gosar gärna, busar gärna.

Nellie och Nelson på soffan

De bor nu också i vardagsrummet. Det är som en lyxsvit för en kattunge: Soffa att klättra upp i, golv att sladda runt på, massor av leksaker. När de väl kommit in i vardagsrummet tittar de knappt åt köket längre.

Nisse och Nelson

Nu är det bestämt vilka hem våra kattungar ska bo i när de flyttar hemifrån – vi är sååå nöjda! Känns så skönt att veta att Nelson och Nisse kommer att få det toppenbra! Nellie kommer att stanna hos oss för att förhoppningsvis få egna små kattungar när hon blir stor.

Nisse i händerna på kommande husse Alex

Vid fotograferingen av sjuveckorsbilderna började kattungarna bli sömniga mot slutet när vi skulle ta gruppfoto. Precis när vi tyckte att de satt fint allihop var det någon som gäspade – till slut skrattade vi högt åt dem! Så söta!

Nelson börjar tröttna…
… Nisse verkar också snart ge upp…
… och Nellie är tröttast av alla!

De mer ordentliga bilderna hittar du som vanligt på N-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.