Sex veckor och ett fint team!

Nisse i minitunneln

Det här inlägget publiceras lite sent, kattungarna var sex veckor redan i helgen som gick. På bilderna på N-kullens sida är de dock nyss fyllda sex veckor.

Nellie ser sig omkring i nya hemmet

Nu bor de små även i köket, där är det så roligt att ha dem! Det är så roligt att titta på när de första gången får ett utökat utrymme. Vi vill ju att de ska vara trygga och nyfikna och det tog bara någon minut så sprang de omkring i köket med svansarna i vädret och utforskade allt nytt.

Nelson sitter still – det händer ibland

De är naturligt med i allt vi gör i köket – på gott och ont. Det är enkelt att arbeta med deras socialisering, de vänjer sig vid alla rörelser och ljud, men vi måste vara noggranna med att se till så att vi inte stänger in dem i något skåp eller någon låda. De är nämligen så otroligt nyfikna och uppmärksamma på vad vi gör. En öppen dörr betyder äventyr!

Nisse kan redan spela spel på mobilen

De tre hänger ihop i vått och torrt, de är hela tiden tillsammans i lek och i sömn. De är glada, frimodiga och ganska så hårdhänta mot varandra i leken. Ibland biter de så hårt i varandra att de piper högt. Det är bra att vänja sig vid att allt inte bara är mjukt och fint.

Nisse har fångat ett byte

Vi har nu börjat klippa klorna på dem, det går bra även om de ännu är lite fundersamma över vad kloklippning ska vara bra för. De har också fått sin första avmaskning.

Nellie somnar i mormors famn
Nelson somnar i Pernillas knä
Nisse har somnat i Matildas famn

De små missarna gillar att somna i vår famn, annars är favoritstället för att sova en mjuk och fin kattbädd – där tränger de gärna ner sig tillsammans. Ibland blir det nog för varmt, då sträcker de ut sig på golvet eller på mattan.

Nisse, Nellie och Nelson
Nellie och Nelson
Nellies runda mage
Så här älskar Nelson att sova

Du hittar sexveckorsbilderna på N-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.