Det börjar bli tomt här hemma!

Den sista gemensamma slurken

Så har då Milo, Matti och Molle flyttat hemifrån – fast hem. Vi saknar dem förstås här, men vilka fina hem de har kommit till!

Milo

Milo bor numera i Tollered hos Louise och Anders, deras flickor Ella och Nellie, kattkompisen Zimba och hundkompisen Jamba. Milo blev så väl mottagen av hela välkomstkommittén och det tog inte lång tid innan Zimba och Milo var de bästa vänner. De är redan oskiljaktiga! Milo kommer att få ett toppenliv i sin nya, kärleksfulla familj!

Matti

Matti har fått sitt nya fina hem hos Anna och Richard och deras döttrar Elin och Ida i Helsingborg. Vilket lyxliv han får där! Så fantastisk mycket uppmärksamhet och kärlek, från första stund kände han sig helt som hemma och tog en självklar plats som familjens prins!

Molle

Molle flyttade sist av de tre och bor nu i Kinna hos Ellen och Richard. Molle var så efterlängtad där, allt var så fint förberett och han kommer att vara så älskad! Molle har haft lite svårt att vänja sig vid ett liv utan sina syskon, han vill ha mycket uppmärksamhet, men nu går det bra!

Milton och Malte – goda vänner

Vi är så glada för de nya hemmen som våra missar har kommit till, det känns gott i själen att veta att de får det så bra! Malte och Milton bor kvar ett litet tag till, de åker med oss upp till Uppsala om någon vecka. Vi njuter av dem så mycket vi kan! De är så sociala och är med oss hela tiden.

Malte i famnen i TV-soffan

Här kommer lite bilder från de sista dagarna med kattungarna här. Vi önskar dem och deras nya människor varmt lycka till!

Matti – som numera kallas Ozzy
Milo och Molle sover gott
Molle sover igen!
Malte, Milo och Milton hälsar välkommen hem från morgonpromenaden
Matti
Malte

Kommentarer inaktiverade.