Nytt hem till Simba

Simba föddes som den söta lilla kattungen Irma i vår I-kull. Hon är nu tre år gammal och på grund av ändrade familjeförhållanden behöver hennes familj nu hitta henne ett nytt hem. Det är väldigt viktigt för dem att Simba kommer till ett riktigt bra hem, vi har lovat att hjälpa till så gott vi kan. Här har Simbas matte Linda beskrivit Simba och också skickat med några bilder.

Simba är väldigt social och behöver massor av kärlek och uppmärksamhet.
Hon är alltid i händelsens centrum och tror nog att allt kretsar kring henne… 🙂 Gå små promenader tycker hon om, i koppel, hänga ute med oss på altanen på helgerna är mysigt tycker hon.

Hon är den som väcker hela huset på morgnarna genom att hoppa upp till en och göra en morgon-tvätt i ansiktet. Hon brukar vilja visa upp vad hon har jagat på natten i form av leksaker, strumpor, tröjor, bebisleksaker, jultomtar, julstrumpan och så vidare… Och lägger det hos en i sängen eller om dörren är stängd utanför dörren.

Visst låter Simba som en alldeles underbar katt? Om du skulle vilja ge Simba ett kärleksfullt och långvarigt hem får du gärna skicka ett mail till Linda på mailadress:
bjornsson11@hotmail.com

Om du vill se bilder på Simba när hon var liten hittar du dem på I-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.