Två veckor och väldigt söta!

Å, vad vi älskar att ha kattungar i huset igen! Små fluffiga bebisar som äter, sover och har börjat spana runt på världen.

Vi måste tyvärr berätta att vi har förlorat en av kattungarna för en vecka sedan… Han gick inte upp i vikt och fick svårigheter att andas, veterinären försökte men kunde inte rädda honom. Väldigt ledsamt för oss.

Som tur är mår de fem som är kvar alldeles utmärkt! De har nu öppnat ögonen och tycker därmed att omgivningarna ibland är mer intressant än att dricka mammas mjölk.

De är hanar allihop! Lite typiskt när vi hade tänkt spara en hona för vårt katteri från den här kullen, men det spelar ingen roll. De är underbara alla grabbarna!

Tre av dem är rödtabbymaskade, två är bruntabbymaskade. Nu har de fått sina namn! Det innebar som alltid en ganska lång process här hos oss där vi, vår familj och våra vänner kommer med en lång rad av förslag på namn. Därefter väljer vi i den närmaste familjen ut ett tiotal som vi kan tänka oss och sedan röstar vi fram de namn som sedan blir kattungarnas namn.

Tvåveckorsbilder på våra små godingar hittar du på M-kullens alldeles egen sida.

Kommentarer inaktiverade.