Fyra veckor – vilken skara!

Lisen slumrar i solskenet

Så fort det går!

Ännu får vi plats i handen

Nu har våra gosiga kattungar fått flytta från sovrummet till tvättstugan. Här får de springa runt på hela golvet och träna sig på att just springa, att klättra och att busa. De första dagarna var de lite försiktiga men nu rusar de runt som om de aldrig gjort annat!

Finbesök på midsommar av en människa i rätt storlek – Nicholas, snart 5 månader

Det bästa vi vet just nu är att sitta på golvet hos kattungarna – det verkar också vara det bästa de vet! Så fort vi kommer in i rummet kommer de fram och kräver att få klättra upp i knät. Det kan bli ganska fullt när alla vill vara med.

Minst fyra kan vara på benet samtidigt

Nu har de precis fått börjat smaka på våtmat – vilken succé! Allihop fullkomligt vräker i sig maten under högljutt smaskande, det är väldigt roligt att se dem! Efteråt spatserar de omkring extra runda om magen.

Frukost

Härligast är det ändå med mamma Embla som är en så lugn och tålmodig mamma. Det börjar bli trångt i mjölkbaren, men ännu så länge får de plats att äta alla tillsammans.

Om bara motivationen är tillräckligt stark…

Klicka här för att se fyraveckorsbilder på kattungarna. 

Kommentarer inaktiverade.