Tre veckor och galet söta!

Trångt och mysigt vid maten

Vi kan inte se oss mätta på dessa underbara kattungar, och de verkar nöjda med det! Så fort vi kommer och sätter oss hos dem vill de göra oss sällskap och trampa runt omkring oss.

Lilly

De är fantastiskt pigga och starka allihop. De får ännu bara vara utanför bolådan när vi är med men under veckan som kommer ska de få vara lite mer ute på golvet på egen hand.

Leo

De är ju aldrig helt själva, har alla sina syskon som sällskap och en vakande mamma.

Lisen

Lisen

Mamma Embla är ständigt hos dem i bolådan, gör bara korta utflykter för att äta och sträcka på benen.

Laban

Det märks på henne att hon har många kattungar, hon äter mycket men är smal och lite sliten. Det verkar som att hon inte kan få mjölken att räcka till riktigt hur mycket hon än äter.

Lovis

Så vi har börjat stödmata de små lite, det blir lugnare för både Embla och hennes barn. Om någon vecka kan de börja få smaka lite annan mat så fram till dess får de ibland lite mjölkersättning en eller ett par gånger om dagen.

Loke

De har nu börjat leka lite med varandra även om det ännu så länge går ganska så försiktigt till. Loke har förstått hur han ska göra för att kunna titta utanför lådan, han kämpar och lyckas!

Ida och alla bebisarna, tre veckor

Veckans bilder hittar du på L-kullens sida. Gruppbild var i princip omöjligt att lyckas med så den är inte så väldigt lyckad…

Kommentarer inaktiverade.