Åtta veckor och ute på äventyr!

Veckans fotografier har vi tagit utomhus – det försöker vi göra en gång med varje kull. Det är alltid lika roligt och utmanande! 🙂 Att få fem kattungar att titta in i kameran när hela världen runt omkring är ny, spännande och lockande – det kan man säga är nästan omöjligt… Men kul är det!

Jamina och Jenna har somnat där det är lite trångt...

Jamina och Jenna har somnat där det är lite trångt…

Vi har varit hos veterinären idag för första vaccinationen. Alla fem var hur lugna som helst, ingen sa ett pip när de fick sprutan. Åka bil gick också jättebra! Mamma Embla fick också följa med, det var dags för hennes vaccination också. När vi kom dit bad personalen att de skulle få fotografera de små och lägga ut på Facebook – det fick de förstås. 🙂 Klicka här för att se resultatet:  https://www.facebook.com/DjursjukhusetNorraHalland/posts/1202540089787177

I väntan på att komma ut hos veterinären

I väntan på att komma ut hos veterinären

Vår dotter Matilda är numera keramiker och drejar många fina saker. Det tycker Tova också, här har hon somnat i ett stort fat:

Veckans utomhusbilder hittar du på J-kullens sida. Här bjuder vi på några kullbilder som inte blev så lyckade… 🙂 Jessi, Julius, Jenna, Jamina och Junis:

[slideshow_deploy id=’4266’]

Kommentarer inaktiverade.