Sju veckor och ljuvliga!

Sju och en halv vecka är egentligen mer riktigt, men sjuveckorsbilderna togs när de små var sju veckor. Efter det har det varit lite ont om tid för att få ut bilderna här…

Alla fem i klösträdet

Alla fem i klösträdet

Våra små troll har nu fått komma ut i vardagsrummet där de roar sig kungligt. De tyckte att det var lite läskigt i början men efter bara en stund rusade de runt och lekte.

Junis

Junis

De är fortfarande riktiga matvrak alla fem, de blir så lyckliga när vi ställer ner tallriken med våtmat två gånger om dagen. De smaskar ljudligt och äter tills magen är fyrkantig! 🙂

Två på ena sidan om dörren, tre på den andra... Så kul!

Två på ena sidan om dörren, tre på den andra… Så kul!

Det är nu mindre än halva tiden kvar av vår tid med J-kullen, de har börjat få träffa sina blivande familjer. Vi känner att vi har hittat riktigt fina hem, men så tomt det kommer att bli här… Vi ska verkligen passa på att njuta de veckor vi har kvar. Sedan ska vi lämna över dem med varm hand!

Jessi somnar sittande...

Jessi somnar sittande…

Känslan när man kommer upp på morgonen och alla fem kattungarna kommer emot en på en gång, svansarna i vädret och tigger om att få bli kelade med. Kärlek!

Alla fem och mamma Embla

Alla fem och mamma Embla

Veckans bilder hittar du förstås på J-kullens sida.

Kommentarer

Sju veckor och ljuvliga! — 2 kommentarer

  1. Åh fina små hjärtan! Så härligt med nya bilder och att läsa om hur de utvecklas. Vi längtar efter vår nya familjemedlem Jessi!

    • Hej Jonna!
      Vi är så glada att Jessi ska flytta till dig och din familj! Nu är det bara en månad kvar!
      /Pernilla