Nio veckor och underbara!

Irma

Irma

Vilken ljuvlig ålder våra tre små underverk är i nu! Busiga, kavata, sällskapliga och nyfikna! De kommer ofta fram och vill bli klappade och kelade med – och i nästa stund jagar de varandra genom huset.

Iris

Iris

Denna veckan har vi haft gäster flera gånger och kattungarna trivs fint med den uppmärksamhet de får. De vill gärna vara med och somnar också gott mitt i uppståndelsen.

Gulli är fortfarande väldigt kärleksfull och omhändertagande mot sina bebisar, hon har inte börjat tala om för dem att det så småningom är dags att stå på egna ben. Ibland är det nästan synd om henne när hon pratar och pratar med dem och de har fullt upp med sitt eget… 🙂

Isa

Isa

Tre av bilderna i detta inlägg är tagna i väntan på veterinären när det var dags för vaccination. Det besöket gick toppen, alla tre var hur lugna som helst och reagerade inte ett dugg på sprutan. De var friska och starka och hade fina hjärtljud.

Nioveckorsbilder hittar du på I-kullens sida.

Isa och Iris sover i en hög på kudden

Isa och Iris sover i en hög på kudden

Iris har somnat i mitt knä

Iris har somnat i mitt knä

Ett pussel av kattungar

Ett pussel av kattungar

Kommentarer

Nio veckor och underbara! — 3 kommentarer