Åtta veckor och filmstjärnor!

Isa

Isa

Livet med kattungar är underbart! Vi har varit iväg på semester en vecka och även om det är härligt med sol och bad så är längtan hem till katterna och kattungarna stor! Vilken fröjd det var att komma hem och se tösernas söta uppenbarelser!

Irma

Irma

Eftersom Lasse – som är den som håller i kameran när vi fotograferar ”finbilderna” på kattungarna – fortfarande är på semester så blir det inga sådana bilder denna vecka. Då passade jag istället på att filma de små, så nu finns det en länk till en liten film vid respektive kattunge på I-kullens sida.

Nu i veckan ska de få komma till veterinären för sin första vaccinering. Alla tre är nu också tingade, det märks att de börjar bli stora. Alla tre kommer att få så fina hem och bli väl omhändertagna – det känns så skönt!

Iris

Iris

Kommentarer inaktiverade.