Rapport från Hugo och Holger!

Zoe och Bailey Foto: Linda Juhlin

Zoe och Bailey
Foto: Linda Juhlin

Nu har Holger och Hugo bott i sina nya hem några veckor – båda har det bra och har funnit sig väl tillrätta. Hugo som kallas Bailey är god vän och lekkamrat med Zoe (Fideli i vår F-kull), den fina bilden på dem båda har deras snälla människa Linda skickat till oss.

Holger i Milano Foto: Paolo Andreolli

Holger i Milano
Foto: Paolo Andreolli

Holger kommer att fortsätta att kallas Holger trots att han har blivit italienare. Redan från början gjorde han sig hemmastadd i sitt nya hem och skaffade sig en lekkompis. På bilden vi har fått från hans snälla människa Paolo kan man se att Holger redan nu vet vem det är som kommer att bli tuppen i hönsgården.

Ellen och Gulli i soffan

Ellen och Gulli i soffan

Här hemma är det förstås tomt efter de båda goa grabbarna – även om våra vuxna katter verkar tycka att det är rätt så skönt att det är lugnt en period. Ellen och Gulli ligger här och vilar tillsammans i soffan. Eftersom vi redan längtar efter nya kattungar så planerar vi nu nästa kull. 🙂 Vi tänker para Gulli när hon behagar börja löpa – den blivande pappan är tänkt att bli en riktigt fin och go lilamaskad hane – läs mer om det under Planer!

Kommentarer inaktiverade.