Femton veckor och snart italienare!

Holger hjälper till med kameran

Holger hjälper till med kameran

Nu har vi kommit fram till vår sista vecka med Holger. Vi tycker så mycket om honom så det blir svårt att lämna honom ifrån oss, men vi känner oss säkra på att han kommer att få det riktigt bra i sitt nya hem. Holger kommer att bli italienare, nästa helg flyttar han till Milano. Om allt går bra ska han bli pappa till små söta bebisar där så småningom. Han har vuxit fint och väger idag – 15 veckor gammal – 2150 gram.

Hela tiden där vi är

Hela tiden där vi är

I helgen har vi haft nattgäster, Holger såg till att lära känna dem så fort de kommit hit och sedan höll han dem sällskap hela tiden. Det är sådan han är. 🙂

Nyfiken!

Nyfiken!

De vuxna katterna här hemma tappade alla sin päls denna sommaren – nåja, nästan all päls… Nu börjar den äntligen komma tillbaka i sakta mak. Det är tveksamt om Embla kommer tillbaka till förra vinterns pälsmängd i år när hon har haft kattungar, vi får väl se.

Holger med mamma Embla

Holger med mamma Embla

Nu ska vi njuta av och gosa med Holger så mycket vi kan varje dag! Veckans bilder – de sista veckobilderna vi tar på Holger – hittar du förstås på H-kullens sida.

 

Kommentarer inaktiverade.