Fem veckor och ljuvliga!

Hugo och Holger

Hugo och Holger

Holger och Hugo är verkligen två sociala kattungar! De älskar att vara med oss, men nu har de också börjat busa riktigt ordentligt med varandra och med leksakerna i rummet! De har brottningsmatcher där de håller fast varandras huvud och sparkar ihärdigt med bakbenen för att besegra motståndaren, tur att de tål lite hårda tag!

Embla hoppas att det ska bli något kvar till henne!

Embla hoppas att det ska bli något kvar till henne!

Nu äter båda två våtmat med god aptit, de blir så glada när maten serveras. De smaskar högljutt när de äter… Idag har de också fått tillgång till torrfoder, det tyckte de båda var en höjdare! Embla verkar vara lite bekymrad över att de inte lika ofta vill ha hennes mjölk, hon lägger sig på golvet och jamar på dem men de leker glatt vidare!

Holger kramar Hugo

Holger kramar Hugo

Ingen av de andra katterna i huset är särskilt intresserade av kattungarna, så brukar det vara hos oss. De går förbi och tittar lite förvånat på de två små och går gärna ut ur rummet om kattungarna kommer för nära. Om ett par veckor när kattungarna får vara i en större del av huset är det antagligen helt annorlunda.

Veckans bilder hittar du på H-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.