Fyra veckor och ute ur boet!

Hugo spanar in världen

Hugo spanar in världen

Jaha, nu räcker inte bolådan till längre… Hugo och Holger springer nu omkring på golvet i tvättstugan som är deras hem nu när de ska börja utforska världen. Så snabbt det gick för dem att vänja sig vid att höra när vi är på väg till dem, då kommer de springande (!) och piper och vill så gärna klättra på oss. Det går inte att smyga in utan att bli upptäckt om vi bara ska in och hämta något, de kräver att vi sitter ner en stund – och det gör vi ju gärna!

Holger och Hugo i igloon

Holger och Hugo i igloon

Fördelen med att komma ut ur bolådan är ju att man kan upptäcka nya roliga saker att busa och sova i, en mjuk igloo eller i en blivande toalett!

...och här har de somnat i sandlådan utan sand

…och här har de somnat i sandlådan utan sand

 

 

Holger njuter av det nya, goda!

Holger njuter av det nya, goda!

 

Idag har de små för första gången fått smaka på lite mjukmat, det är alltid lika spännande att servera det! Från början var båda två lite misstänksamma, men efter en stund åt Holger med god aptit. 🙂 Hugo vill nog vänta ett par dagar för att se att inget allvarligt inträffar med Holger… Hugo är också den som fortfarande går upp riktigt bra i vikt på bara Emblas mjölk, så han kan lugnt vänta med annan mat.

Veckans bilder på de små hittar du på H-kullens sida.

Kommentarer

Fyra veckor och ute ur boet! — 1 kommentar