Aquilejans har kattungar!

Lilla söta Céline, 4 veckor. Foto: Malena Eklund

Lilla söta Céline, 4 veckor. Foto: Malena Eklund

Vi kan glädjande berätta att vår uppfödarvän Malena hos Aquilejans har två små söta Birmaflickor på fyra veckor till salu! Vi känner oss lite insyltade i dessa söta flickor, mamma är Stensereds Alicia från vår A-kull och pappa är Stensereds Eddy (Vallentin) från vår E-kull. Så Ellen är mormor och Tova är farmor till de små, Embla är faster och Gulli är någon slags halvmoster. 🙂

Du kan se bilder på de små på Malenas blogg: http://aquilejans.blogspot.se/ eller kontakta Malena på malena.eklund@hotmail.com.

Till sist vill vi bara meddela att efter den senaste uppdateringen av vårt hemsidesprogram fungerar inte det verktyg vi har använt för alla bildspel. Vi har hittat ett annat verktyg och håller på att skapa nya bildspel på alla platser på hemsidan. Det tar lite tid, men vi arbetar på det! 🙂

Kommentarer

Aquilejans har kattungar! — 2 kommentarer

  1. Hej,
    tack för besök idag. Det ledde till könsbyte så från att ha varit två söta birmaflickor har jag nu två jättesöta birmapojkar. Hälsa mormor Ellen och farmor Tova.

    Kram Malena

  2. Verkligen fantastiskt fina pojkar, Malena! Och goa! Tack för härlig stund!
    Kram, Pernilla