Utställning… och äntligen!!

Äntligen, äntligen är Embla dräktig! Vi håller tummarna för att allt ska gå bra, det är fortfarande ungefär fem veckor kvar men hon verkar må fint hittills. Hon äter bra, har gått upp 500 g i vikt och börjar bli lite rund om magen. Åh, vad vi längtar! Du kan läsa lite mer om blivande pappan Wizard och den kommande kullen under Planer.

Ellen, 7 år, tar utställning med ro

Ellen, 7 år, tar utställning med ro

Förra helgen var Ellen och Gulli på Spinneriets utställning i Göteborg. Det var Gullis första utställning som vuxen i klass 9 och Ellens första som kastrat, klass 10. Båda två fick sina cert och fick riktigt fin bedömning.

Ellen fick bland annat lovely in size, really beautiful body, ex length, ex broad, nice rounded ex profile, could have firmer chin but has really nice head, ex blue in points, ex shape and nicely coated and coloured tail, ex presented.

Gulli, 10 månader, sällskapar när matte rensar ogräs

Gulli, 10 månader, sällskapar när matte rensar ogräs

I Gullis bedömning står det bland annat ex storlek och tyngd på ung hona, ex proportioner och balans, ex benstomme, ex kinder och nosparti, ex haka, ex längd och profil, ex panna, ex färg på ögon, ex placering och storlek, ex placering av öron, ok form och storlek, superkvalité och längd på päls, ex showpresenterad, ex vita fötter och lovande utmaskning, ex svans, ex kondition och typ.

Vill du se tidigare utställningsresultat hittar du det under Utställning.

Kommentarer inaktiverade.