Gullis egen sida

Gulli - vår busunge

Gulli – vår busunge

Nu är Gulli tre och en halv månad och har fått en egen sida här. Hon växer bra – väger precis under 2 kg – och har nu börjat få lite mer päls än tidigare. Hon sätter fart på sina kompisar här hemma, vårt hem har blivit en lekstuga! 🙂 Hon rusar, hoppar, snurrar och jagar, vi skrattar ofta högt åt hennes upptåg.

Vi har anmält Gulli till hennes första utställning, söndagen den 7 december ska hon få följa med till Ädelkattens utställning i Göteborg. Hon blir enda katten som åker med, vi kommer inte att ställa Ellen och Tova mer som fertila. Embla har nu tydligt för mycket vitt på markeringarna fram, så hon kommer inte heller att ställas ut mer.

Trogna vänner

Trogna vänner

Måste visa den här bilden också. Katterna är ju rätt så sällskapliga, och så här såg det ut härom morgonen när jag klev ut genom duschen – jag var ju tvungen att sträcka mig efter mobilen och ta en bild! Man känner sig efterlängtad 🙂

Kommentarer inaktiverade.