Klart med hane till Embla!

Wizard, CH Wizard van Antouch*NL, 1 ½ år

Wizard, CH Wizard van Antouch*NL, 1 ½ år

Nu kan vi berätta vilken hane vi har tänkt att para Embla med i början av nästa år. Det blir goe, fine Wizard – CH Wizard van Antouch*NL – hos S*Mementos Birmor. Vi prövade att få kattungar efter honom i vintras men då ville det inte ta sig. Nu provar vi med Embla, vi ser mycket fram emot de små som vi hoppas ska komma till våren! Wizard är blåmaskad, kattungarna kan bli i princip vilka färger som helst, lite beroende på vad Embla bär med sig i anlagen. 🙂 På sidan med våra Planer hittar du en länk till blivande kattungarnas stamtavla om du är intresserad av den.

Frans och Figaro, 4 månader Foto: Kimmo Oravasaari

Frans och Figaro, 4 månader
Foto: Kimmo Oravasaari

 

Vi har fått härliga bilder från våra kattungeköpare igen. Bröderna Frans och Figaro är bästa vänner och sambos, de har det så fint!

 

 

 

 

Totte - Elliot Foto: Ulla Inkeri Huhta

Totte – Elliot
Foto: Ulla Inkeri Huhta

 

Två andra bröder – från samma kull som vår Embla – är Vallentin (Eddy) och Totte (Elliot). De är nu dryga 1½ år och har verkligen vuxit till sig till riktiga bjässar, så fina! Syskonen i E-kullen är så lika varandra, de är mer lika varandra nu i vuxen ålder än vad de var när de var små.

Vallentin - Eddy  Foto: Anna Ekelund

Vallentin – Eddy
Foto: Anna Ekelund

 

Fler bilder hittar du i Bildgalleriet. Vi tackar varmt Kimmo, Barbro och Anna för kattungebilderna här i inlägget!

 

Kommentarer inaktiverade.