Tomt fast livat här hemma!

Freddie - 13 veckor och 2 200 gram tung! :-)

Freddie – 13 veckor och 2 200 gram tung! 🙂

Nu har Fanny, Fideli, Figaro och Frans flyttat. De får det riktigt bra i sina nya hem, men så tomt det blev här hemma! Flickorna i G-kullen och Freddie (som är kvar ett par veckor till) kom alla av sig i leken, första dygnet tittade de sig mest omkring och undrade vad som hade hänt.

Gamina är gärna med och spelar kort!

Gamina är gärna med och spelar kort!

Nu har de kommit igång igen! 🙂 De är så goa, allihop spann idag när vi fotograferade dem – de gillar sin stund i rampljuset! Nu ska vi njuta så mycket vi kan under de sista två veckorna. Det blir inte svårt!

Dagens 10-veckorsbilder hittar du på G-kullens sida och Freddies 13-veckorsbilder finns på F-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.