Dags att flytta för F-kullen!

Ida njuter med några av de små

Ida njuter med några av de små

Så har vi då återigen kommit till den ålder då det är dags för våra kära kattungar att flytta. F-kullen har fyllt tolv veckor och är redo att pröva sina vingar och lämna oss. Som alltid känner inte vi oss riktigt redo, det är förstås en viss sorg och tomhet i detta. Vi har funnit riktigt fina hem till dem alla fem, de kommer att få fantastiskt mycket kärlek! Så samtidigt är det roligt att få dela med sig av dessa goa kattungar till lika goa människor.

Tova med en blandning av kattungar

Tova med en blandning av kattungar

Fanny, Fideli, Frans och Figaro flyttar i slutet av denna vecka. Freddie får vi behålla ytterligare ett par veckor eftersom han ska flytta tillsammans med Gamina och alltså får vänta in henne.

 

 

Grynet vilar sig på trappan

Grynet vilar sig på trappan

Vi önskar våra fina kattungeköpare lycka till och vi tror och hoppas att ni kommer att njuta av våra F-bebisar. Vi har sannerligen njutit av dem och vi är så glada och nöjda med att de får komma till er!

 

 

Gamina sover - sittandes - mellan två kuddar

Gamina sover – sittandes – mellan två kuddar

Alla i F-kullen var på besök hos veterinären i måndags, det var dags för besiktning, vaccination och chipmärkning. Alla de små var friska och starka, och de fick mycket beröm av veterinären för att de var så tåliga. Ingen av dem reagerade ens när de fick chippet i nacken. Vi konstaterade att det har sina fördelar att brottas med en hel hoper andra busungar – man blir van vid lite hårda tag 🙂

 

 

 

Embla och Tova lyssnar efter ljudet av små fötter - mössen kommer in när det blir kallt...

Embla och Tova lyssnar efter ljudet av små fötter – mössen kommer in när det blir kallt…

Som tur är har vi kvar prinsessorna i G-kullen ett par veckor till, vi får vänja oss långsamt vid att få tillbaka lugnet i huset. Det är verkligen underbart att få följa kattungar under deras tre första månader, vi känner oss lyckligt lottade!

 

Ida med sin bästa kattkompis - Ellen

Ida med sin bästa kattkompis – Ellen

 

Nu finns det 12-veckorsbilder på F-kullens sida och 9-veckorsbilder på G-kullens. Vi har också filmat Galia, Gamina, Grynet och Gulli, deras filmer hittar du också på G-kullens sida. Det är inte hög kvalitet på filmerna – men kattungarna är söta! 🙂

Kommentarer inaktiverade.