Våren är här!

Embla älskar att rusa upp i träd!

Embla älskar att rusa upp i träd!

Helgen har varit fantastisk med härliga timmar i trädgården! Vi har burit rätt så många stenar för att snygga till en del kanter och så har vi städat lite i rabatterna. Allt till ackompanjemang av vårsång från stararna! Katterna älskar när vi kan ha dörren öppen så att de kan gå ut och in som de vill, de deltar gärna i trädgårdsarbetet. 🙂 Ida tog med sig kameran ut och tog lite bilder på Embla och Tessie. Du hittar bilderna på deras egen sida, dessutom finns bilderna på Embla just nu i ett bildspel på Startsidan.

Vi har anmält Embla till Spinneriets utställning i Göteborg i maj, du kan se hennes tidigare resultat på Utställningssidan.

Tessie i vårsolen

Tessie i vårsolen

Så till er som undrar: Vi väntar fortfarande på att Ellen och Tova ska bli dräktiga. De har varit två gånger var på parning, vi håller nu tummarna för att Ellen är dräktig som nyligen var där. Tova är inte dräktig så vi väntar på att hon ska börja löpa igen. Troligen byter vi hane, vi återkommer med mer information om det.

Vi är väldigt sugna på små kattungar nu! 🙂

Kommentarer inaktiverade.