GRK:s utställning

Igår var vi med Embla på utställning, anordnad i Mölndal av Göteborgs Raskattklubb. Det är en lagom stor utställning med ett lite annorlunda upplägg kring bedömningarna. I stället för den vanligaste formen av normering till panel väljer domaren ut sina fem favoriter som hen sedan rangordnar i panelen.

Embla njuter i snön!

Embla njuter i snön!

Embla dömdes av Kristina Rautio som dömde samtliga vuxna fertila katter i kategori II. Vår goa missekatt blev inte utvald till panelen men fick finfin kritik. Typ: Lovely in size, beautiful body, ex length and broad, ex strong in bones, Huvud: Lovely pretty face, nice rounded profile and firm chin, Ögon: ex colour, sweet expression, a bit in small size, Öron: ex shape and size, ex set, Päls: beautifully coated, ex tabby markings, quite even socks and gauntlets, Kondition: Super lovely condition, explicit birman look. Very pretty birman lady!

Embla 11 månader

Embla 11 månader

Eftersom det var första utställningen sedan Embla blev tio månader fick hon nu sitt första cert på väg mot Championtiteln. 🙂

Bilderna i detta inlägg har Ida tagit för ett par veckor sedan när vi hade en del snö här. Embla älskar snön! Just nu kan du se bilderna på startsidan, men de finns också på Emblas egen sida.

Kommentarer inaktiverade.