Kattkärlek och klubbmästerskap!

Ellen, Tova och Embla sover gott!

Ellen, Tova och Embla sover gott!

Våra tre birmor är för tillfället mycket kärvänliga mot varandra! De njuter så av varandras sällskap och putsar på varandra så fort de kommer åt – när de inte busar eller sover förstås 🙂 Om du klickar på bilden intill kan du se en liten film som visar deras kärlek!

Embla var för ett par veckor sedan på Spinneriets Klubbmästerskap. Hon fick så fin bedömning: Otroligt härlig kropp och storlek, Ex lovande mjukt hjärtformat huvud, Ex form och vacker färg på ögonen, Ex form, storlek och placering på öronen, Ex härligt fullpälsad, Så vacker och lovande. När det kom till nominering till panelen bland juniorerna blev hon tvåa, slagen av fina S*Mementos Bénédictine som bor hos Annika på Tasselyckan. Grattis!
Det var en härlig dag med vänner på klubbmästerskapen!

Kommentarer inaktiverade.