NORAKs utställning i Oslo

Ellen, GIC DK*Oddenvejens XsElle

Ellen, GIC DK*Oddenvejens XsElle

Helgen den 2-3 november var vi i Oslo för att delta på NORAKs utställning med Ellen och Tova. Båda fick fantastiskt fina bedömningar, Tova t ex ”Super kondition” och ”Beautiful headshape” och Ellen ”Ex bredde og myke fine linjer” och ”Flott tjej i superkondition”. Ellen fick till och med höra att hon skulle kunna bli Best in Show, men tävlar man mot en Worldwinner-Maincoon i nomineringen, så känns det lite långt borta… 🙂 De fick sina cert båda dagarna, så nu kan Tova titulera sig International Champion och Ellen Grand International Champion. Inte för att någon av dem verkar bry sig om sin titel det allra minsta… 🙂

Tova, IC S*Stoneridge Teach me Tiger

Tova, IC S*Stoneridge Teach me Tiger

En härlig helg hade vi i alla fall, katterna skötte sig exemplariskt. Lite synd var det om NORAK som hade 75-årsjubileum och i ett sent skede blivit snuvade på den hall de hade kontrakt på. Nu fick de ta en betydligt mindre hall och kunde inte ta in så många katter. Tova var ensam chokladtabby båda dagarna, och Ellen ensam blå på söndagen (samt ensam fertil blå på lördagen). Det här hör ju inte till vanligheterna, men NORAK ordnade ändå en riktigt fin utställning, dessutom bjöd de alla deltagare på tårta och champagne!
Du kan se katternas resultat på Utställningssidan.

Kommentarer

NORAKs utställning i Oslo — 2 kommentarer

  1. GRATTIS Tova och Ellen! och matte får förstås vara med på ett hörn. Så roligt att det går så bra för er och det där med Tovas fina huvud sitter fint. Totte hälsar till mamma och grattar han också. Annars är han som vanligt mycket upptagen. Han har upptäckt att man kan lägga pappersbitar i vattenskålen också. Det behöver inte vara möss