Nellie – vår älskling!

En verklig kamrat

Här kommer ett inlägg om Nellie, vårt nytillskott i familjen. Hon föddes ju hos oss i början av maj, nu är hon fem månader och vi njuter av henne varje dag!

På fönsterbrädan

Hon är så trygg och go, och väldigt social. Hon är med oss hela tiden och älskar att vara med när vi har besök här hemma. Hon vill gärna vara i knät eller i famnen och älskar när vi kelar med henne. Hon är också helt orädd, det verkar inte finnas något som skrämmer henne.

Det här älskar Nellie!

Nellie kommer nog att bli en ganska stor och fin hona, som sin mamma. Fem månader gammal väger hon redan dryga 3 kg.

Knappt fyra månader här

Just nu är hennes mamma Embla lite irriterad på Nellie, Embla tycker att Nellie borde ha flyttat hemifrån för länge sen… Samtidigt kan de ha väldigt roligt ihop och rusa genom huset.

Nellie har långa ögonfransar – precis som sin bror Nisse-Morris

Nellie verkar helt oberörd av att hennes mamma morrar och fräser åt henne, hon sitter bara och tittar lugnt på Embla. Det är bra att hon gör så, på det sättet avdramatiseras det hela. Så småningom kommer de att bli fina vänner.

Vår älskling!

Vi hoppas att Nellie ska kunna få kattungar hos oss framöver, hennes första kull önskar vi oss nästa sommar. Vi tror att hon ska kunna bli en riktigt duktig mamma, precis som hennes egen mamma. Embla är nu kastrerad, efter fem kullar är hon verkligen värd att få gå i pension.

Spanar på fluga i fönstret

Nellie har fått en egen sida här, där kan du läsa lite information om henne och se bilder från det att hon var en pytteliten kattunge.

Kommentarer

Nellie – vår älskling! — 2 kommentarer