Fyra veckor och supersöta!

Precis nu när jag skulle skriva och berätta om de fantastiska fyraveckorsbebisarna upptäckte jag att jag har glömt skriva om när de var tre veckor! Så här kommer några av bilderna som jag hade tänkt lägga ut då. Då var de kvar i bolådan men ville gärna komma ut. Nellie som är den som prövar allting först gjorde sitt bästa för att ta sig ut och Nelson följde i hennes spår bara någon dag efteråt.

Nisse är fortfarande lite mindre än sina syskon, men nu när de fyllt fyra veckor har de börjat få äta lite mjuk mat och de älskar det! Det märks också på Nisses storlek – han börjar växa till sig.

Nisse, Nelson och Nellie i Lasses knä

Nu får de springa omkring på golvet i tvättstugan och det de tycker allra mest om är när vi sitter inne hos dem så att de kan klättra upp i knät. Över huvud taget är klättra en favoritsysselsättning – gärna uppför människoben.

Nelson, Nelli och Nisse i Idas knä

Om människan är klok har hen långbyxor på sig då. Ben utan byxor hindrar nämligen inte alls en liten kattunge från att klättra – klorna är vassa nog att fästa i skinnet… Dags att klippa klorna för första gången snart, det är inte så enkelt för klorna är så pyttesmå!

Nellie och Nelson försöker väcka Nisse som somnat i Matildas knä

Nu när de har börjat äta annan mat än mammas mjölk har de också börjat gå på lådan. Det går fint även om de inte alltid tänker på att springa till lådan. Det är därför de bor i tvättstugan nu under ett par veckor – bra med klinkers på golvet!

Veckans – och förra veckans – finbilder hittar du på N-kullens sida.

Kommentarer inaktiverade.