Fyra veckor och lekfulla

Milo med bus i blicken

Den som någon gång har sett kattungar som för första gången prövar att göra små lekfulla hopp åt sidan förstår hur underhållande vi har haft det den här veckan!

Milton och Molle tar igen sig

Mellan tre och fyra veckor händer det mycket med lekfullheten. Det började med de små hoppen – som oftast resulterar i att de tappar balansen – till att de nu har riktiga brottningsmatcher med varandra. Helt ljuvligt att titta på!

Malte och Molle har klättrat upp i famnen

Nu är de också i åldern när de med lite möda själva kan klättra upp i våra knän när vi sitter på golvet. Det är av någon anledning något av det roligaste och mest spännande som finns att göra för en liten kattunge.

Milton utmanar en bror

Bebisarna får nu vara ute på golvet i tvättstugan hela tiden. Tvättstugan är ett bra ställe när de snart ska börja äta våtmat och lära sig att gå på lådan. Golvet där är också perfekt att träna att gå och springa på eftersom det inte är halt.

Matti anfaller klösträdet

Nu har vi klippt klorna på alla de små för första gången, det kommer vi att göra minst en gång i veckan för att de ska vänja sig vid det.

Sover färgkodat? Malte och Milo längst in, Matti på Milton och Molle.

Vi vill be om ursäkt för att bilderna vi lägger här i bloggen ofta är av rätt så låg kvalitet… De är tagna i en hast mitt i vardagen. De lite finare bilderna hittar du som vanligt på M-kullens sida.

Kommentarer

Fyra veckor och lekfulla — 2 kommentarer

  1. Underbara, helt enkelt underbara. Jag kommer gärna och hälsar på i sommar när det passar er. Vi längtar också efter kattungar här hemma 🙂

    Kram Malena