Tolv veckor – snart flyttfärdiga!

 

Bäst att passa på att ta sig en slurk – alla sex och en tålmodig mamma!

Så är vi då alltså här, vid det sista veckoinlägget för L-kullen. Det känns väldigt sorgligt att de ska lämna oss men också härligt att få dela med sig av de här kattungarna.

Laban sover i solen…

Det har varit en underbar resa, allt från den första natten när det stod klart att det var sex bebisar i kullen som alla verkade må bra tills nu när de alla har blivit sällskapliga tonåringar.

… och Leo sover hos husse.

Vi säger ofta till varandra att de är så härliga att ha omkring sig. Igår hade vi 25-årskalas här och kattungarna rörde sig bland alla gäster som om de aldrig gjort annat än varit på kalas!

Lisen gömmer sig i urnan – Loke är beredd att anfalla!

I veckan var vi hos veterinären, nu är alla vaccinerade en andra gång och dessutom chippade. Laban och Lisen är också besiktigade eftersom de flyttar de närmaste dagarna. De andra fyra kommer att besiktigas nu i veckan som kommer. Allt gick jättebra hos veterinären och hela kullen somnade gott i bilen på vägen hem. De klarade sig fint utan mamma Embla.

Om vi organiserar oss får vi plats fyra i en fåtölj!

Vill du se 12-veckorsbilderna kan du göra det på L-kullens sida, gruppbilden blev ljuvlig denna vecka!

Busig Lovis anfaller stolen.

Nu lämnar vi med varm hand över ansvaret för våra älsklingar till deras nya ägare. Vi vet att de kommer att få det så bra, så bra. Det är riktigt gott för hjärtat!

Lilly luktar på blommor.

Kommentarer inaktiverade.