Liten film och stora katter!

Kajsa har blivit filmad här hemma – vi brukar göra det när kattungarna är åtta veckor. Vill du se en söt och väldigt busig liten tös in action kan du klicka på bilden här som är hämtad ur filmen:

Efter alla inlägg med Kajsa och mamma Gulli tyckte vi att det var dags för de andra Birmorna i huset att få glänsa lite här i bloggen. Därför kommer här nu ett bildspel med Ellen, Tova och Embla. Det är bland annat bilder från när Tova och Embla var med i skogen och letade kantareller, från en dag när alla tre befann sig på altanstaketet och från när Ellen gosade ner sig i en fårskinnsfäll. Ellen bor ju hos Ida i Karlstad numera men är här på besök då och då. Ellen och Tova har mycket päls just nu, men Embla har sin lättare sommarpäls.

[slideshow_deploy id=’4636’]

Kommentarer

Liten film och stora katter! — 2 kommentarer