Vi väntar kattungar!

Så äntligen är det snart dags för kattungar hos oss på Stensered!

Gulli njuter i gröngräset

Tredje gången gillt, när vi bytte hane till Gulli och hon äntligen började löpa igen så blev hon dräktig! Pappa till den blivande kullen är S*Mementos Marabou – eller Marabou till vardags – som bor hos Ulrika och Tobias med familj i Alingsås.

Marabou, foto: Liz Verkénius

Marabou är en chokladmaskad skönhet med mjukt och sällskapligt temperament, det känns så roligt att få kattungar mellan honom och Gulli! Om ungefär tre veckor – första dagarna i juli – beräknas kullen födas. Gulli mår toppen – äter, leker och sover – så nu håller vi tummarna för att de sista veckorna och förlossningen ska gå bra för henne. Du kan läsa mer om den blivande kullen på sidan för våra Planer.

Gulli: Kela med mig!

Om du som tidigare visat intresse för Gullis kattungar fortfarande är intresserad trots att det nu blir en annan pappa till bebisarna är vi tacksamma om du hör av dig. Du hittar kontaktuppgifter på Kontaktsidan.

Kommentarer inaktiverade.